Deneyap Teknoloji Atölyeleri, Cumhurbaşkanlığımızın ilk 100 günlük İcraat Programı çerçevesinde, 81 İlde 100 Deneyap Teknoloji Atölyesi kurulmasına yönelik olarak, ülke gelişimine yüksek katkı sağlayabilecek yetenekli gençlerin keşfedilmesi, gelişimleri için gerekli desteklerin sağlanması amacıyla Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, TÜBİTAK ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı'nın ortak çalışması sonucu gençlik merkezlerinde kurulmaya başlanmıştır.

Bu kapsamda ilimiz Deneyap teknoloji atölyesi için eğitmen ihtiyacı bulunmaktadır. Eğitmenliğe hak kazanan adayların saatlik ücretleri karşılanacaktır. Eğitmen olabilmek için son sınıf özellikle mühendislik fakültesi öğrencileri ve üniversitemiz mensubu olarak varsa teknopark/ teknoloji laboratuarı çalışanları Milli Teknoloji Genel Müdürlüğü tarafından hedef kitle olarak seçilmiştir.

Başvurular www.t3kys.com adresinden yapılabilecektir.